loader
Foto

Galerie foto

Meniu de răceală la "Sarea în bucate"

L-am găsit pe uica Mihai răpus de răceală, cu febră și dureri în gât dar cu nelipsitu-i chef de glume și poftă de găteală. Și iată-l înfofolit în țoale de boală, asaltat de prietenii săi patrupezi, negri și jucăuși, gata să lupte împotriva gripei.

 

Veronica Mihoc

Împreună cu nemțoaica lui, uica Mihai se grijește de cei 5 pui negri și pufoși cu toată dragostea și responsabilitatea unui părinte. Schimbați și hrăniți de 3 ori pe noapte, micile patrupede profită din plin de atenția stăpânilor, făcându-l pe uica Mihai să uite până și de boală.

Ca să fie sigur că răceala n-o să pună stapânire cel puțin 7 zile pe viața lui, uica Mihai apelează la cel mai sigur tratament. E convins că mâncarea bine aleasă poate să te salveze, să nu bolești în pat o săptămână, stricându-ți cheful și pofta de viață.


Imaginea: Iuliu Theer, montajul: Călin Constantin

Un cokteil de legume clasice care își vor face de cap în oala sub presiune de împreună cu, fiți atenți, gutuie, lamâi și mere de toamnă. O supă franțuzească sănătoasă, ce se bea de 2 ori pe zile în reprize de 500ml, vitaminizant după care, zice uica Mihai, muți și munții.

Hidratarea este esențială atunci când răceala încearcă să pună stăpânire pe tine. Așa că, ceaiurile și supa nu trebuie să lipseacă din meniul vostru. Și pentru ca organismul să învingă boala, acesta trebuie ajutat cu o alimentație corespunzătoare. Iar uica Mihai e responsabil astăzi de meniu.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara duminică 10.11 la ora 21.00 (cu reluare luni 11.11 la ora 12.00) iar pe TVR3 duminică 10.11 la ora 15.45.

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara