loader
Foto

„Micul prinţ” vine la Teatrul German din Timişoara

Spectacolul „Micul prinţ” de Antoine de Saint-Exupery, va avea premiera la Teatrul German din Timişoara, în 31 ianuarie, de la ora 11.00.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

„Micul print” este o poveste care a cucerit sufletele cititorilor mari şi mici.

E o poveste poetico-filosofică şi un mit initiaţic, care aduce în prim-plan valorile umane, responsabilitatea şi legătura între oameni, toleranţa şi spiritul de aventură. E o poveste încantatoare despre copilărie, singurătate şi prietenie.(w500)

Regizorul Peter Kerek dă viață acestei povești într-o montare plină de fantezie și imagini emoţionante, aproape fără cuvinte, acest lucru nealterând deloc caracterul profund poetic al întâmplărilor evocate.

Un spectacol pentru copii și totodată pentru oamenii mari care nu au uitat ce înseamnă să fii copil.

“Limpede nu vezi decat cu inima. Miezul lucrurilor nu poate fi vazut cu ochii.”

Intrăm în miezul lucrurilor impreună cu Lucian Vărşăndan, managerul Teatrului German, cu Peter Kerek, regizorul spectacolului, şi cu „micul prinţ”, actorul Richard Hladik.

Soprana Mihaela Marcu este timişoreancă, a studiat la Timişoara şi la Viena. În 2011, criticii muzicali îi acordă titlul de “Cea mai buna voce şi artistă din Romania” la secţiunea Opereta.

Acum Mihaela Marcu cântă pe scenele marilor opere şi teatre lirice din lume.

Despre ce înseamnă desăvârşirea artistică şi ce înseamnă să te menţii în top vom povesti chiar cu soprana Mihaela Marcu, în acestă seară.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 27.01.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 28.01.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara