loader
Foto

Monseniorul Nikola Laus, Episcopia Romano-Catolică de Timișoara, invitat la "Spirit și Credință" | VIDEO

Episcopia Romano-Catolică de Timișoara se apropie de aniversara unui mileniu de la înființare, fiind, astfel, cea mai veche instituție organizată și cu continuitate atestată din zona Banatului. Monseniorul Nikola Laus, Directorul Cancelariei episcopale, ne-a făcut onoarea de a fi prezent în studioul emisiunii "Spirit și credință", la TVR Timișoara, miercuri, 15 mai, de la ora 14:45.

 

Împreună cu monseniorul Nikola Laus vom recapitula evenimentele din anul Capitalei europene a Culturii în care Episcopia a fost direct implicată, mai ales redeschiderea Domului din Piața Unirii, după un vast și complex program de reabilitare derulat pe mai mulți ani.
.
De asemenea, pe lângă evocarea vieții parohiilor din Dieceza de Timișoara, vom insista și asupra activităților pastorale și întâlnirilor majore din Biserica Romano mondială, precum și a cărților de referință din domeniul teologic pe care îl evocăm împreună.
.

20:00 DEZBATERE ELECTORALĂ

- ALEGERI EUROPARLAMENTARE -direct

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Gheorghiță, la

Gheorghiță, la "Sarea în bucate"

publicat: miercuri, 29 mai 2024

În curând, mâncare ciobănească la "Sarea în bucate"!

Plimbare pe Bega cu

Plimbare pe Bega cu "Pelicanul" | VIDEO

publicat: luni, 27 mai 2024

Două ore de plimbare pe Bega cu plecare de la D'arc pe mal până la ecluza de la Sânmihaiu Român, în 6 minute de imagini de suflet. Important este ...

O ediție "Forum Economic" despre cum se derulează investițiile oamenilor de afaceri italieni din România, cum percep aceștia actualitatea ...

 

#tvrtimisoara