loader
Foto

„Muzica mai aproape de tine” | VIDEO

Sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 19.00 , pe pagina de  Facebook Romanian Chamber Orchestrava fi lansat online documentarul „Muzica mai aproape de tine”.

 

Ionela Gogoț

Romanian Chamber Orchestra este un proiect realizat de Tribul Artistic din Timișoara, ce reunește 21 de muzicieni români, care fac performanță atât în țară, cât și în unele dintre cele mai importante orchestre ale lumii.

Orchestra a fost creată la inițiativa violonistului Alexandru Tomescu și a violistului Cristian Andriș, dirijor al acesteia fiind Cristian Măcelaru, unul dintre cei mai importanți dirijori români. Anul trecut, Romanian Chamber Orchestra a susținut trei concerte deosebite, la Arad, Timișoara și București.

Momente din acest turneu cultural au fost cuprinse în filmul „Muzica mai aproape de tine”, realizat de Alexandru Condurache și Diana Iabrașu, disponibil pe pagina https://www.facebook.com/RomanianChamberOrchestra/, sâmbătă 25 aprilie, ora 19.00.

#stămacasă #WeFight

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)

7:30 În prelungiri (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara