loader
Foto

„Muzica mai aproape de tine” | VIDEO

Sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 19.00 , pe pagina de  Facebook Romanian Chamber Orchestrava fi lansat online documentarul „Muzica mai aproape de tine”.

 

Ionela Gogoț

Romanian Chamber Orchestra este un proiect realizat de Tribul Artistic din Timișoara, ce reunește 21 de muzicieni români, care fac performanță atât în țară, cât și în unele dintre cele mai importante orchestre ale lumii.

Orchestra a fost creată la inițiativa violonistului Alexandru Tomescu și a violistului Cristian Andriș, dirijor al acesteia fiind Cristian Măcelaru, unul dintre cei mai importanți dirijori români. Anul trecut, Romanian Chamber Orchestra a susținut trei concerte deosebite, la Arad, Timișoara și București.

Momente din acest turneu cultural au fost cuprinse în filmul „Muzica mai aproape de tine”, realizat de Alexandru Condurache și Diana Iabrașu, disponibil pe pagina https://www.facebook.com/RomanianChamberOrchestra/, sâmbătă 25 aprilie, ora 19.00.

#stămacasă #WeFight

19:00 Drumuri aproape
19:30 Piper pe limbă
 
In Memoriam Tiberiu Ceia | VIDEO

In Memoriam Tiberiu Ceia | VIDEO

publicat: vineri, 31 martie 2023

Joi, ora 20.30, la TVR Timișoara a fost difuzată o ediție "In Memoriam Tiberiu Ceia"    

Rețeta de scrob de post | VIDEO

Rețeta de scrob de post | VIDEO

publicat: joi, 30 martie 2023

Urmărim la TVR Timișoara o nouă ediție la "Sarea în bucate". Prezintă - Dan Liuț, realizator -  Veronica Mihoc.

Forum economic: Mașina second hand vs una nouă | VIDEO

Prea sărac pentru ceva ieftin. Se aplică, în România, pe piața auto.  Depinde însă de multe argumente, oferite în emisiunea "Forum Economic", la ...