loader
Foto

Noi înregistrări cu Andreea Voica, Cornelia Căprariu Roman şi Ciprian Roman!

Lansăm în cadrul emisiunii Cântec şi Poveste un nou cântec popular din repertoriul Andreeei Voica, în care satira şi iubirea, fac casă bună împreună.

 

Felicia Stoian

Alături de ea, deschidem drumul cântecului pentru un tânăr interpret lugojan, remarcat la festivalurile concurs din Banat şi Ardeal – Cristian Tomoni.

Aradul şi Hunedoara îşi trimit ca emisari pe Cornelia Căprariu Roman şi Ciprian Roman.

Nu uitam nici de muzica instrumentală unde violonistul clujan Traian Roman ne demonstrează că filonul muzicii clasice este folclorul iar Gabriel Groza, proaspăt absolvent al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, ne acceptă provocarea de a interpreta o doină acapela.

La rubrica Arhiva TVR pornim de la începuturile Ansamblului Timişul din Timişoara cu primul cap de afis al acestuia – Tiberiu Ceia şi ajungem la cea de-a cincizecea aniversare, urmărindu-l pe acordeonistul şi dirijorul orchestrei Timişul – Deian Galetin.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 15.11.2018, de la ora 19.00 (cu reluare vineri 16.11.2018 de la orele 2.00) iar pe TVR Timişoara duminică 11.11.2018 de la ora 18.30 (cu reluare sâmbătă 17.11.2018 de la orele 12.30).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.


10:30 Forum economic (R)

(Reluare)

11:30 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara