loader
Foto

„Nu călcaţi pe soare” – noul videoclip al trupei Melting Dice

Cu câteva minute înainte de trecerea în Noul An, trupa timişoreana Melting Dice a lansat videoclipul piesei “Nu călcaţi pe soare”.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

La fel ca şi la precedentul videoclip “Inert” şi de acestă dată băieţii au colaborat cu actorul Ovidiu Mihăiţă căruia de acestă dată i s-au alăturat Christine Cizmaş, Sonia Tămăşan, Sergiu Tămășan, Armand Iftode.

Poveşti legate de piesă, de filmarea videoclipului, dar şi câte ceva despre planurile pentru 2017 ne vor spune doi dintre componenţii trupei, Bogdan Cotîţă şi Flavius Vutan.

Institutul Francez din Timişoara este o instituţie a cărei strategie sa culturală este caracterizată printr-o dorinţă permanentă de deschidere şi de dialog cât şi printr-un echilibru subtil între o politică de propagare, cooperarea cu toate instituţiile române prezente la Timişoara şi în regiunea de Vest a ţării .

Despre proiectele pentru anul care abia a început vom discuta cu Delia Crăciun, respinsabilă cu proiectele culturale şi comunicare la Institutul Francez Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 12.01.2017 la ora 20.00, cu reluare vineri 13.01.2017 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

7:00 Timișoara CCE (R)

(Reluare)

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara