loader
Foto

Galerie foto

Numeroase spectacole la final de an!

La final de an, Teatrul Naţional Timişoara a pregătit spectatorilor săi mai multe premiere.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

„Daddy” , un text de Anne Habermehl, tradus de Ciprian Marinescu, a văzut de curând luminile rampei.

Spectacolul, a carui regie e semnată de Mihaela Lichiardopol, vorbeşte despre relații, posibile și imposibile, „bune” și greșite, iubire, ură, prietenie, loialitate sau trădare. Nimeni nu poate trăi în afara acestui sistem.

„Daddy” spune, fără să judece și fără să dea verdicte, o poveste, cu emoțiile și derapajele pe care, într-un fel sau altul, le are fiecare din noi.

Cum s-a născut acest spectacol vom afla chiar de la trei dintre cei implicaţi: actorii Ana Maria Cojocaru şi Cătălin Ursu şi regizoarea Mihaela Lichiardopol.

Marţi, 9 decembrie 2014, cu începând de la ora 19, în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş, va avea loc Concertul de lansare albumului de colinde şi cântece de stea “La vreme de sărbători“, realizat de poetul şi cantautorul George Popovici.

Albumul conţine 12 colinde şi are ca bonus negativul colindei “La vreme de sărbători”. Muzica şi versurile sunt semnate de George Popovici, care a fost susţinut la aranjamentul orchestral de Ilie Stepan şi de Adrian Popovici. Povestim, aşadar, cu cantautorul făgeţean despre colindele şi cântecele de stea din minunata zona a Făgetului.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 8.12.2014 la ora 20.00 cu reluare marți 9.12.2014 la ora 11.30.

(w882)

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)

0:30 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara