loader
Foto

Galerie foto

O ediție "Ora Regiunii" pentru melomani și iubitori de teatru

"Ora Regiunii" vă poartă „Pe clape albe ...şi negre", între „Cer şi pamant”. Totul e să fiţi „Trup și suflet” alături de noi!

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Pianistul Teo Milea a devenit o prezenţă constantă în viaţa muzicală timişoreană, mai ales după lansarea primului său album de compoziţii proprii - "Pe clape albe... şi negre". Viaţa lui însă nu-i doar alb şi negru, căci prin muzica sa transmite publicului stări în zeci de culori. Energia ce-i tâşneste din pian colorează suflete, umple goluri, aduce zâmbete.

După ce a reprezentat Romania în Europa prin muzica sa, Teo revine la TVR Timişoara, la “Ora regiunii”, pentru a povesti despre concertul din 5 martie 2014, de pe scena Filarmonicii „Banatul” din Timişoara, dar şi despre următorul său material discogrfic intitulat, se pare, „Străzi în creion”.

(w882)

“Trup si suflet” sunt cei de la Celelalte Cuvinte atunci când e vorba de muzica lor. Membrii grupului se întorc cu drag în Timisoara, oraş de suflet în care trupa s-a consacrat la începutul anilor '80. Primul concert al formaţiei susţinut la Casa de Cultura a Studenţilor este considerat actul oficial de naştere al trupei.

Călin Pop , liderul grupului,  destăinuie, prin telefon, fanilor, ce vor putea asculta la concertul de la Timişoara, din 28 februarie 2014.

Între ‘Cer şi pământ” este titlul spectacolului la a cărui premieră vă invită Teatrul Maghiar “Csiky Gergely” din Timişoara. Textul este unul de excepţie şi are la bază poemul epic al lui John Milton “Paradisul pierdut”.

Despre cum a prins viaţă acest text discutăm cu Balazs Attila, actor şi director al Teatrului Maghiar Timişoara, regizorul Dobrei Denes şi coregrafa Varga Heni.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara joi 27.02.2014 la ora 20.30 (cu reluare vineri 28.02.2014 la ora 11.30).

(w882)

10:30 Forum economic (R)

(Reluare)

11:30 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara