loader
Foto

Galerie foto

O mai tânără generaţie de femei-scriitor

Petronela Rotar şi Ana Barton, două dintre cele mai în vogă scriitoare ale momentului, îşi lansează volumele şi la Timişoara.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Întâlnirea cu cele două desăvârşite mânuitoare de condei este mediată de către Elisabeth Ochsenfeld şi Arthouse Wolsberg Gărâna. Lansarea cărţilor va avea loc joia asta, începând cu ora 19, la Casa Artelor din Timişoara.

Se va citi, se va cânta, se va povesti despre bucurii şi iubiri. Împlinite ori ba.

Astă-seară, în platoul emisiunii „Ora regiunii”, ne este alături Petronela Rotar, dimpreună cu cele două volume ale ei: „O să mă ştii de undeva” (poezie) şi „alive” (proză scurtă).

Preţ de-o săptămână, elevii timişoreni au uitat de vacanţă, alăturându-se, cu entuziasm, şcolii de vară #We Speak Code.

Proiectul a fost iniţiat de către Centrul de Informare Europe Direct Timişoara – Fundaţia Student Plus, iar scopul a fost acela ca 100 de copii să aibă parte de un context educativ potrivit în domeniul programării.

Amănunte primim dinspre invitaţii serii, Maria Ciorba (coordonator al proiectului), Radu Ticiu şi Petru Işfan.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 14.07.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 15.07.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara