loader
Foto

Galerie foto

Oamenii momentului, Dan Alexa şi Valentin Calafeteanu, intră "În prelungiri"

ACS Poli Timişoara a revenit matematic în Liga 1 după doar un singur sezon petrecut în eşalonul secund.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Faţă de precedenta promovare, echipa lui Dan Alexa a reglat toate conturile cu 4 etape înaintea finalului de sezon, într-o confruntare directă cu Metalul Reşiţa, echipă al cărei viitor în actuala formulă e incert şi cu FC Olt, o grupare ce nu a mai prins deznodământul actualei stagiuni.

Pentru a evita „renumele” Politehnicii din anii de dianinte de 1989, echipa ABBA, pentru desele peregrinări între primele două divizii, ACS Poli are nevoie de primeniri atât la nivelul lotului de jucători cât şi la nivelul conducerii.

La rugby, Timişoara Saracens şi-a consolidat poziţia de lider în Superliga CECBank după ce a dispus fără drept de apel de CSM Bucureşti chiar în capitală. Valentin Calafeteanu a fost desemnat încă o dată omul meciului, confirmând excelenta formă pe care o traversează în ultimele etape.

Alături în studioul emisiunii vine şi vicepreşedintele Duşan Filipaş, omul care „manageriază” un sezon de la care fanii aşteaptă al treilea titlu al actualei generaţii şi cela de al patrulea al rugbyului timişorean.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 16.05.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 17.05.2015 de la 1.45.

(w882)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Selfie (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara