loader
Foto

"Ora de Vară" a sărbătorit Ziua Timişoarei!

Din 1 august, Timişoara este în sărbătoare. Zilele Municipiului Timişoara aduc în vestul ţării o mulţime de evenimente pe care în seara aceasta vi le-am făcut cunoscute. Invitați au fost viceprimarul Dan Diaconu şi istoricul Ioan Haţegan.

 

Andrei Borosovici
Ora de Vară

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ziua de 3 august este oficial ziua unirii Banatului cu România. În anul 1919, la ora 8 dimineaţa, intrau în Timişoara trupele române, sub comanda colonelului Economu.

La vama oraşului, trupele sunt întâmpinate de o mulţime de oameni, îmbrăcaţi în haine de sărbătoare, în frunte cu prefectul dr. Aurel Cosma care, emoţionat de măreţia evenimentului istoric, binecuvântează pe cei care vin pentru a restabili o dreptate istorică.

Tot în emisiunea de astăzi am vorbit despre educaţie. Care sunt criteriile care stau la baza alegerii “viitoarei profesii” aţi aflat de la consilierul educaţional Emilia Szuszmann.

Pentru ca ultima zi din luna iulie să fie una frumoasă, trupa MardanA & SSIA a ales pentru dumneavoastră să cânte în patru limbi diferite.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara joi 31.07.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara vineri 01.08.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea emisiunea este disponibilă online pe TVR+

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara