"Ora Regiunii" prezintă Street Delivery #9
miercuri, 10 iunie 2015
Street Delivery Timișoara se pregătește intens pentru cea de-a noua ediție, care va avea loc între 12 şi 14 iunie, pe Bulevardul C.D. Loga (în zona Institutului Francez).

Street Delivery este un eveniment-manifest care se întâmplă în fiecare an în București, Timișoara și Iași.

Street Delivery recuperează spațiul public și redă orașul locuitorilor săi. Închide străzile pentru mașini și le deschide pentru oameni, transformând carosabilul într-un spațiu de promenadă mobilat cu idei.

Sloganul de anul acesta este: “Arta de a transforma oraşul. Stradă cu stradă! “.

(w640)

Organizatorii, Librăriile Carturesti, își doresc să tragă un semnal de alarmă în legătură cu reciclarea creativă, cu nevoia de a reduce producerea de deșeuri, nevoia de a avea transporturi alternative şi nu numai.

Timişorenii vor putea participa la ateliere diverse, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, lansări de carte şi concerte.

Ne vor fi alături cu amănunte Diana Petruţ, PR Librariile Cărtureşti, Doru Dumitrescu, artist plastic şi conf.univ.dr. Claudiu Arieşan, director editorial la Data Group Timisoara.

“Studioul de balet Ana Valkay” este una dintre şcolile de dans cu renume în Timişoara şi nu numai, datorită profesionalismului şi perseverenţei de care au dat dovadă creatorii ei, Ana şi Francisc Valkay.

De 22 de ani, sute de copii sunt iniţiaţi în tainele dansului. Elevii studioului de balet vor susţine, şi la finalul acestui an, un spectacol intitulat “Gala micilor balerini”. Despre frumuseţea dansului şi despre miracolele pe care le traieşte un bun pedagog, vom povesti cu cei doi maeştrii ai baletului Ana şi Francisc Valkay.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 10.06.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 11.06.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .


 • 21:18
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte