loader
Foto

"Ora Regiunii": Terapie prin muzică și o vizită la indienii americani

Temele ediției din această săptămână sunt dintre cele mai diverse.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Trupa „Pragu de sus” împlineşte anul acesta 10 ani de activitate. Cantautorul Călin Bârcean, liderul trupei, ne va povesti despre proiectele trupei legate de acest moment aniversar.

Asociatia G.L.A.S. în colaborare cu Asociatia Little People Romania, vă invită la concertul caritabil ”Little People sing for Little People”, susţinut de formaţia A.L.L. Friends Band în data de 13 Februarie 2014, începând cu ora 18:30, în sala multifuncţională din cadrul Consiliului Judeţean Timiş.

De la Laura Răducanu, coordonator de activităţi la Little People Timişoara, aflăm amanunte despre acest concert, care reprezintă lansarea proiectului ”În lumea muzicii cu Leul Curajos” ( finanţat prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor 2013) prin care Asociaţia Little People va introduce terapia prin muzică printre activităţile desfăşurate în spital, cu copiii şi tinerii bolnavi de cancer.

A.L.L. Friends Band cântă live, în studio, alături de invitaţii lor.

Consuela Rusu este graphic designer. De mică a visat să-i cunoscă mai bine pe „nativii americani” , iar acum poate spune că şi-a văzut visul de-o viaţă împlinit.

Preţ de o lună a locuit în rezervaţia Oneida, în Statele Unite ale Americii, pentru a experimenta „pe viu” stilul de viaţă al nativilor americani. Poveştile ei sunt dintre cele mai diverse, de la cum se fumează „pipa pacii” , până la ceremonialul din „sweat lodge”

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara joi 6.02.2014 la ora 20.30 (cu reluare vineri 7.02.2014 la ora 11.30).

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara