loader
Foto

Ora Regiunii: „Vremuri – Remember the 60’s”

Doi dintre fondatorii trupei Phoenix, mai exact Nicu Covaci şi Moni Bordeianu, încep, cu startul la Timişoara, un turneu inedit.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

E vorba despre un concert în amintirea anilor ’60, dar şi despre un concept diferit atât din punct de vedere al repertoriului cât şi al modalităţii de prezentare.

În concertele turneului ”Vremuri”, Moni Bordeianu revine în faţa publicului împreună cu The Beatles, Rolling Stones, The Doors, Kinks, Byrds, Yes, şi cu perioada Phoenix care l-a consacrat.

Într-o interpretare de excepţie a unei muzici de calitate, mereu actuale, realizează un pod peste timp nu numai pentru generaţiile care au trăit fenomenul anilor 60, ci şi pentru ascultătorii de toate vârstele care-i iubesc pe nemuritorii rock-ului clasic.

Amănunte despre turneu primim, în direct, de la Nicu Covaci şi Moni Bordeianu.

“Cine râde la teatru, râde mai bine” este motto-ul sub care se va desfăşura “Săptămâna Comediei”, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad. Evenimentul va avea loc în perioada 1-8 martie şi va debuta cu premiera spectacolului “Ai mei erau super!”, în regia lui Cristian Ban.

Regizorul dimpreună cu directorul instituţiei arădene, Bogdan Costea, sunt prezenţi astă-seară, în direct, cu detalii referitoare la spectacole şi la conceptul evenimentului.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, joi 26.02.2015 la ora 20.00, cu reluare vineri 27.02.2015 la ora 11.30.

 

18:30 Izolați în România (R)

(Reluare)

19:00 În prelungiri – direct

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara