loader
Foto

Ozonoterapie, Nuit en Blanc & Poşta Mare

Ozonoterapia este un tratament revoluţionar, cunoscut pentru minunatele efecte de vindecare a numeroase boli.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Ozonoterapia este un tratament revoluţionar, cunoscut pentru minunatele efecte de vindecare a numeroase boli precum afecţiuni reumatice, artroze, lombosciatica, dar şi pentru încetinirea procesului de îmbătrânire, fiind folosită cu succes de peste 40 de ani.

Ozonul a fost descoperit în 1840, de Schonbein, şi a fost folosit timp de 160 ani pentru purificarea apei şi tratarea pacienţilor. De la începutul secolului al XX-lea oraşe mari din Europa au folosit ozonul pentru a purifica rezervele de apă.

Tratamentele cu ozon sunt utilizate în Medicina Estetică, datorită proprietăţilor incredibile ale acestui “gaz” de a induce activarea celulară şi antioxidantă, ca un germicid foarte puternic, şi în calitate de agent capabil să reactiveze producţia de colagen / elastina şi deasemenea ozonul este un inductor al lipolizei pentru celulită şi ţesut adipos acumulat.

Ozonul este foarte valoros atât în estetică dar şi în procedurile anti-aging, existând sute de studii stiintifice verificate şi publicate, Ozonoterapia în Estetică fiind practicată la scară largă în Europa, Argentina, SUA, Cuba si Mexic.

Despre ozonoterapie şi despre aplicaţiile ei în dermatologie vom discuta cu dr. Ari Skeja, medic primar dermatolog, supra-specializare in dermatologie estetica si ozonoterapie, membru al Asociatiei Internationale de Ozonoterapie.

„Nuit en Blanc” este eticheta unei seri speciale şi are ca scop celebrarea oraşului, a vechilor tradiţii, dezvoltarea societăţii elitiste, educarea estetică şi bunele maniere.

Prin această acţiune care va avea loc vineri, 24 iulie 2015 , începând de la ora 20.00, civică Asociaţia Sfera Timişoarei încercă stimularea interacţiunii între membrii comunităţii, promovarea eleganţei şi frumuseţea oraşului.

Atmosfera franţuzească va fi completată de o selecţie de vinuri fine şi muzică tematică, îmbinând stiluri de cabaret, jazz, funk şi french pop. Parte din contravaloarea invitaţiilor va fi donată Asociaţiei Sfera Timişoarei pentru continuarea proiectelor caritabile începute.

Povestim despre acestă seară rafinată cu Mirela Olariu Munteanu şi Natalia Ronkov de la Sfera Timişoarei.

Băieţii de la trupa POŞTA MARE ne vr acompania muzical pe tot parcursul emisiunii.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 22.07.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 23.07.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara