loader

Paște sănătos cu raw-vegan sau vegetarian

Sărbătorile înseamnă de obicei pentru gospodine alergat prin magazine şi ore întregi petrecute în bucătărie, pentru ca la final mesele să fie îmbelşugate, iar cei dragi mulţumiţi.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara

Însă dacă nu aveţi timp,dar vreţi ceva gustos, sănătos şi rapid, puteţi încerca să mâncaţi altfel de sărbători. Spre exemplu raw-vegan sau vegetarian.

Într-un meniu de Paşte vegetarian sau raw-vegan, totul ţine de imaginaţie. Nu există preparate pe care e musai să le facem de sărbători, ci se poate improviza, iar rezultatul este sănătos şi nici nu cade greu la stomac. Puteţi înlocui sarmalele cu un orez cu tofu, iar drobul cu pacheţele de primăvară.

La fel de repede se pot pregăti şi deserturile, care nu conţin ouă, lapte sau făină.

Cu multe legume, fructe şi seminţe se poate alcătui un meniu de sărbătoare gustos şi lejer. Dacă se mai adaugă şi puţină imaginaţie, s-ar putea ca bucatele să îi atragă chiar şi pe cei care nu îşi imaginează mesele fără carne.

Reporter: Ramona Boroșovici. Imaginea: Florin Moldovan.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

9:00 Cap de afiș

10:00 Minorități

 
(P) Cum folosesc românii internetul: divertismentul, scop principal pentru utilizatori

Dinamica pozitivă a mediului online este evidentă în România în ultimii ani, datele indicând o utilizare tot mai intensă a internetului atât în ...

Mărturii fotografice ale nunților bănățene: Un secol de tradiție | VIDEO

Colecția de fotografie veche intitulată „Bănățeni în ţoalele lor”, prezentată de Dalida Groza, reprezintă un valoros document etnografic.

(P) Elis Pavaje a încheiat lucrările de extindere a fabricii sale de la Stoenești. O investiție de 13 milioane de euro

Cel mai mare producător de pavaje din România,  Elis Pavaje , a încheiat lucrările pentru extinderea fabricii sale din Stoenești, Prahova.

 

#tvrtimisoara