loader
Foto

Pe firul romanţei de ieri și azi cu Sonia Vlaicovici

Emisiunea "Cântec şi poveste" v-a propus în ediţia din această săptămână o întâlnire de suflet cu romanţa şi cântecul bănăţean.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Interpretă de folclor şi romanţe dar şi soţie de preot, Sonia Vlaicovici Butaş ne povesteşte cu sufletul deschis despre întregul parcurs profesional al domniei sale.

Acesta îşi are începuturile la Ansamblul Brîuleţul din Constanţa, sub bagheta celebrului Dan Moisescu şi cunoaşte apogeul la Ansamblul Doina Banatului din Caransebeş, al cărui dirijor era Nicolae Perescu.

Viaţa profesională a artistei se împleteşte armonios cu cea de familie, destinul hărăzindu-i să fie şi soţie de preot.

Alături de cântecul Soniei Vlaicovici, arhiva TVR ne prilejuieşte întalnirea cu Ioana Radu, Mia Braia, Dan Moisescu, Tiberiu Ceia – personalităţi marcante în viaţa Soniei Vlaicovici.

O poveste … cu cântec dar şi o lecţie de demnitate şi iubire cu Sonia Vlaicovici Butaş!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 24.09.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 27.09.2015 de la ora 19.00.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara