loader
Foto

Pe firul romanţei de ieri și azi cu Sonia Vlaicovici

Emisiunea "Cântec şi poveste" v-a propus în ediţia din această săptămână o întâlnire de suflet cu romanţa şi cântecul bănăţean.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Interpretă de folclor şi romanţe dar şi soţie de preot, Sonia Vlaicovici Butaş ne povesteşte cu sufletul deschis despre întregul parcurs profesional al domniei sale.

Acesta îşi are începuturile la Ansamblul Brîuleţul din Constanţa, sub bagheta celebrului Dan Moisescu şi cunoaşte apogeul la Ansamblul Doina Banatului din Caransebeş, al cărui dirijor era Nicolae Perescu.

Viaţa profesională a artistei se împleteşte armonios cu cea de familie, destinul hărăzindu-i să fie şi soţie de preot.

Alături de cântecul Soniei Vlaicovici, arhiva TVR ne prilejuieşte întalnirea cu Ioana Radu, Mia Braia, Dan Moisescu, Tiberiu Ceia – personalităţi marcante în viaţa Soniei Vlaicovici.

O poveste … cu cântec dar şi o lecţie de demnitate şi iubire cu Sonia Vlaicovici Butaş!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 24.09.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 27.09.2015 de la ora 19.00.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara