loader
Foto

Pentru Ella Jebelean muzica este o adevărată nevoie, nu doar un hobby

Ella Jebelean cântă de la vârsta de cinci ani şi a început să compună la cincisprezece ani.

 

Roxana Morun
Selfie

Tot atunci îi apare şi primul volumul de poezie. Ella este pasionată de film şi în prezent semnează o rubrică de film în revista ALTFEL. A participat la concursuri de muzică şi festivaluri atât în ţară , cât şi peste hotare. (Franţa şi Serbia).

În anul 2008, îl cunoaşte pe Attila Lukinich, iar în 2014 pun împreună bazele proiectului „Freejay meets Ella”. De atunci Ella compune în mod regulat, iar ceea ce compune alături de Attila este expus unui public. Cânta muzică electronică indie, synth pop, synth wave.

Proiectul „Freejay meets Ella” are şi câteva videoclipuri care pot fi vazute pe youtube şi lucrează la pregătirea primului album. Deşi s-ar bucura să fie cât se poate de activi pe scena muzicală şi să fie auziţi de cât mai multă lume, acesta nu este scopul lor principal.

Sâmbătă, 2 iunie 2018, de la ora 17.30, la SELFIE , Ella va spune povestea ei artistică şi muzicală.

Emisiunea "Selfie" se difuzează la  TVR Timișoara, sâmbătă, 2 iunie, de la ora 17.30 (cu reluare duminica 3.06.2018, de la ora 12.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.


10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara