loader
Foto

Galerie foto

Pentru Maria Daniela Burnette cheia succesului este perseverenţa

Maria Daniela Burnette s-a nascut la Sibiu, a studiat la Timişoara şi Paris şi a ales să locuiască şi să creeze în oraşul de pe Bega.

 

Roxana Morun
Selfie

De mică îşi alegea hainele singură şi îi plăcea ca hainele ei să fie altfel decât ale celorlalte fete.

Din copilaria petrecută în Munţii Apuseni, căţărându-se în copaci şi culegând ciuperci, i-a rămas dragostea pentru natură.(w500)

De la bunica, faimoasă cusătoare de costume populare, a prins drag de lucrurile migăloase. De la tatăl ei, antreprenor de succes în Sibiu, oraşul ei natal, a învăţat că nu poţi să conduci o afacere despre care nu şti nimic şi că e bine sa fi ancorat în realitate.

Din Parisul în care a studiat a adus cu ea rafinamentul şi simplitatea.

Acum are în Timişoara atelierul ei, scoate anual câte două colecţii şi colaborează cu magazine din Constanţa. Cluj, Bucureşti , Sibiu, Vâlcea, Baia Mare şi cu un magazin din Paris.

Sâmbătă, 19 mai 2018, de la ora 17.30, la SELFIE , Maria îşi spune povestea.

Emisiunea "Selfie" se difuzează la TVR 3 şi TVR Timișoara, sâmbătă, 19 mai, de la ora 17.30 (cu reluare duminica 20.05.2018, de la ora 12.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.


10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara