loader
Foto

Galerie foto

Perechea Roxana Lucaciu și Paul Rednic- numărul unu mondial la dans sportiv!

DANCE SPORT CUP MADRID 2016 este competiţia care s-a desfăşurat în perioada 15-18 ianuarie 2016 la Madrid, în Spania.

 

Roxana Morun
Ora regiunii
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

La Open Youth Standard, perechea situată în prezent pe prima poziţie în ranking list-ul mondial al acestei categorii (Youth Standard), Paul Rednic și Roxana Lucaciu, pereche mixtă de la cluburile Rus Team Baia Mare şi Magnum Team Timişoara, şi-a întărit poziţia de lider, obţinând binemeritatul loc întâi.(w235)

Despre ce se ascunde în spatele rezultatelor absolut excelente ale acestei perechi şi despre ce înseamnă să faci performanţă atunci când partenerul e din altă localitate, vom discuta cu Roxana Lucaciu şi cu Diana Avram, de la Magnum Team. Fireşte, prin telefon, de la Baia Mare, vom asculta şi ce are de spus Paul Rednic.

Institutul Francez este una dintre instituţiile care are mereu câte ceva de oferit, indiferent dacă este vorba despre copii, tineri sau adulţi.

Și anul acesta, în 2016, programul va fi unul variat şi bine gândit şi va cuprinde concerte, spectacole, întâlniri literare şi seri de film.

Flaminia Prodan, responsabilă de mediateca Institutului Francez şi Ingrid Diac, asistent cultural, vin la «Ora regiunii» cu amănunte.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 20.01.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 21.01.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara