loader
Foto

Galerie foto

Petre Ionuţescu se pregăteşte de noi evenimente muzicale

Concertul de muzică contemplativ ambientală, stilul fiind eclectic şi experimental, cu pete de culoare autohtone străvechi a fost un succes.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

După concertul din 19 martie de la Domul Romano-Catolic din Piaţa Unirii, cel de lansare a albumul înregistrat în Mănăstirea Maria Radna, Petre Ionuţescu se pregăteşte de noi evenimente muzicale.

Concertul de muzică contemplativ ambientală, stilul fiind eclectic şi experimental, cu pete de culoare autohtone străvechi a fost un succes.

Despre acest album, dar şi despre colaborări şi planuri pentru lunile următoare vom povesti chiar cu Petre.

Asociaţia Sfera Timişoarei este una care s-a dovedit foarte activă. Membrele acestei asociaţii au organizat evenimente în care şi-au dovedit preocuparea pentru binele celor mici şi a seniorilor, dar şi grija faţă de mediu.

Toate acestea împachetate în evenimente care au adus bucurie tuturor participanţilor. Fashion Swap Party, ajunsă la ediţia a VII-a, este o astfel de acţiune.

Despre conceptul acestui eveniment, despre reguli şi desfaşurare, dar si despre surprizele pe care le mai pregatesc voluntarele din Asociaţia Sfera Timişoarei vom povesti cu Mirela Olariu Munteanu şi cu designerul Mihaela Motişan.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 21.03.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 22.03.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

4:00 Descoperă vestul

6:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara