loader
Foto

Galerie foto

„Ping-pong” şi cu fotbal şi cu tenis de masă

După promovarea matematică şi obţinerea fără emoţii a licenţei pentru Liga 1, cea mai mare dintre problemele cu care se confruntă ACS Poli Timişoara pare să fie legată tocmai de sezonul ce se arată la orizont.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Cu autorităţi care ezită să numească un nou manager general după demisia lui Ioan Timofte şi cu mulţi dintre actualii jucători având o situaţie incertă la club, prim divizionara Timişoarei are nevoie urgentă de măsuri tocmai pentru a nu repeta situaţia din sezonul trecut.

Fostul internaţional şi jucător al lui Poli, Paul Codrea, vine "În prelungiri" alături de profesorul Jackie Ionescu pentru o analiză la rece a unei situaţii fierbinţi.

Campioana ediţiei trecute în Superliga de tenis de masă, ACS Dumbrăviţa a trecut în acest weekend în semifinalele competiţei naţionale de echipa din Bistriţa şi e în linie dreaptă pentru un nou triumf.

Mădălina Pauliuc şi Nicoleta Husar, antrenoarea lotului, vin în studio pentru un dialog deschis despre o disciplină a cărei popularitate poate fi mutată din zona sportului de plăcere în cea profesionistă.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 23.05.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 24.05.2015 de la 1.45.

(w882)

 

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara