loader
Foto

Galerie foto

„Ping-pong” şi cu fotbal şi cu tenis de masă

După promovarea matematică şi obţinerea fără emoţii a licenţei pentru Liga 1, cea mai mare dintre problemele cu care se confruntă ACS Poli Timişoara pare să fie legată tocmai de sezonul ce se arată la orizont.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Cu autorităţi care ezită să numească un nou manager general după demisia lui Ioan Timofte şi cu mulţi dintre actualii jucători având o situaţie incertă la club, prim divizionara Timişoarei are nevoie urgentă de măsuri tocmai pentru a nu repeta situaţia din sezonul trecut.

Fostul internaţional şi jucător al lui Poli, Paul Codrea, vine "În prelungiri" alături de profesorul Jackie Ionescu pentru o analiză la rece a unei situaţii fierbinţi.

Campioana ediţiei trecute în Superliga de tenis de masă, ACS Dumbrăviţa a trecut în acest weekend în semifinalele competiţei naţionale de echipa din Bistriţa şi e în linie dreaptă pentru un nou triumf.

Mădălina Pauliuc şi Nicoleta Husar, antrenoarea lotului, vin în studio pentru un dialog deschis despre o disciplină a cărei popularitate poate fi mutată din zona sportului de plăcere în cea profesionistă.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 23.05.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 24.05.2015 de la 1.45.

(w882)

 

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Drumuri aproape

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara