loader
Foto

Galerie foto

Poli la aniversare…

Cea mai veche instituție de învățământ superior din Banat, Politehnica Timișoara, a marcat recent 95 de ani de la înființare.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Întâiul brand sportiv al zonei, echipa de fotbal Poli, își pregătește sărbătoarea pe 4 decembrie.

Bătrâna universitate ”tutelează” astăzi două echipe: prim-divizionara ACSPoli, altoită pe scheletul celor de la ACS Recaș și ASU Politehnica Timișoara, formula pe care druckerii au decis să o îmbrățișeze în anul ”marii schisme”, 2012.(w500)

Dacă prima dintre grupări nu o duce tocmai strălucit în prima ligă, perspectiva playout-ului fiind tot mai evidentă, pe Stadionul ” Știința” fanii sunt cu gândul la eșalonul secund.

Context în care apar tot mai frecvent întrebări, legate de perspectivele comune ale celor două ”destine” separate la un moment dat ireconciliabil.

Și cu siguranță o poziție cheie în această dilemă o va avea Institutul Politehnic. Rectorul Politehnicii Timișoara, profesorul Viorel Șerban, a venit ” În prelungiri” alături de un alt simbol alb-violet, profesorul Jackie Ionescu.

Până nu demult, calculele la medalii la jocurile Olimpice pentru România începeau cu gimnastica feminină.

Până când, la ultimele mondiale, fetele noastre ”de aur” au reușit un singur bronz iar echipa a ratat calificarea directă la Rio clasându-se pe 13. Peste toate, Octavian Belu și-a anunțat retragerea de la lot iar aria de selecție a viitoarelor campioane tot mai restrânsă.

Am analizat fenomenul în studioul emisiunii alături de multipla campioană Simona Amânar și de Mariana Tomcian, coordonatorul lotului de excelență de la Timișoara.

Emisiunea "În Prelungiri" a fost transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 21.11.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 22.11.2015 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.(w882)

11:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)

12:00 Baschet (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara