loader
Foto

Galerie foto

Poli, UTA sau Rapid in prima ligă?

Startul ligii întâi de fotbal din România se apropie dar necunoscuta ultimei participante la intrecere continuă să suscite discuţii şi controverse.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Rapidul speră evitarea falimentului pe ultima sută de metri în timp ce Timişoara şi Aradul îşi revendică posibilul loc lăsat vacant de giuleşteni.

Emisiunea “În prelungiri” îşi propune să vină cu cele mai proaspete noutăţi în acest sens. În studio vor fi prezenţi antrenorul Rapidului, Dan Alexa şi directorul sportiv de la UTA, Claudiu Drăgan.(w500)

Vom avea, de asemenea, reacţii la cald, din tabăra celor de la ACS Poli după amicalul disputat la ora prînzului la Szeged.

În partea a doua vom discuta pe marginea uneia din cele mai longevive competiţii de tennis din România, Campionatele internaţionale de juniori ale României, ce îşi încheie cea de-a 21-a ediţie sâmbătă la arenele “Tivoli” din Timişoara.

Turneul la care de-a lungul timpului au fost prezente nume ca Mario Ancici, Alexandr Dolgopolov, Monica Niculescu sau Alexandra Dulgheru este pregătit să trimită spre lumea bună a tenisului şi alţi jucători. Directorul de concurs Ovidiu Pop şi câştigătoarea de anul trecut Selma Cadâr vor fi prezenţi în studio.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă înregistrat pe TVR 3 sâmbătă 16.07.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe TVR Timișoara și TVR3 duminică 17.07.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara