loader
Foto

Atenţie, câine bun!

Este povestea unei adolescente cu vise, dezamăgiri, încercări și speranțe.

 

Cosmin Jitariuc
Reporter Special

Povestea Darianei, sau Dariei, cum îi place ei, nu este o poveste tristă. Este povestea unei adolescente cu vise, dezamăgiri, încercări și speranțe.

Daria a avut neșansa să orbească, imediat după naștere. Dar asta nu a înfrânt –o, ci a determinat –o să lupte, pentru ca să poată deveni stăpână pe viața și pe destinul ei. În lupta asta au susținut –o părinții, niște oameni care au înțeles că ei sunt cei care trebuie să o învețe pe Daria să fie independentă.

De puțină vreme o are pe Daisy, o cățelușă labrador dresată special pentru a fi ghid pentru nevăzători. Împreună fac, în fiecare zi, naveta dintre Voiteg și Timișoara. Și nu e ușor!

De multe ori se lovesc de oameni care nu înțeleg sau nu acceptă un câine în mijloacele de transport în comun. Chiar dacă e câine ghid. Se luptă cu ideile preconcepute ale celor din jur dar reușește să meargă mai departe.

Despre Daria sunt multe de povestit. Iar eu am intrat în lumea ei, legat la ochi!

Emisiunea "Reporter Special" se difuzează pe TVR Timișoara, duminica, de la orele 17.30 .

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.

Reporter- Cosmin Jitariuc. Imagine: Iuliu Theer. Montaj- Catalina Budescu


 

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara