loader
Foto

Galerie foto

Pregătiri de iarnă la fotbal şi handbal

În căutarea formulei de echipă pentru ultimele etape ale sezonului regular dar mai ales în perspectiva evitării retrogradării în liga secundă, elevii lui Florin Marin au plecat în Antalya.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Cu problemele din lot după despărţirile din această iarnă şi, mai ales, cu cele financiare rămase nerezolvate, poliştii vor încerca pe malul Mediteranei să îşi umple bateriile.

Pe de altă parte, echipele de ligă secundă din regiune nu par să fie mai liniştite.

UTA BD e în cantonamentul montan de la Moneasa pentru pregătirea părţii a doua a campionatului.(w500)

Metalul Reşiţa s-a reunit în Valea Domanului cu un lot complet schimbat, format în cea mai mare parte din jucători fără experienţă.

Şoimii Pancota testează în partide amicale formula cu care Ionuţ Popa îşi propune salvarea de la retrogradare.

Aceasta în vreme ce cealaltă reprezentantă a Banatului de munte, FC Caransebeş a depus armele, retrăgându-se din competiţie încă de la cumpăna dintre ani.

Invitaţi în platoul TVR Timişiara vor fi două dintre numele reprezentative ale Politehnicii Timişoara dar şi ale fotbalului românesc: Alin Artimon şi Florin Bătrânu.

După constituirea Sport Club Municipal la Timişoara, problemele echipei de handbal Politehnica nu au dispărut. Cu gândul la play-off şi la cupele europene din sezonul următor, alb-violeţii îşi testează în aceste zile forţele în compania campioanel Serbiei, Vojvodina Novi Sad.

În studioul emisiunii „În prelungiri” vin managerul sportiv Dan Dumitru şi internaţionalul timişorean Denis Grigoraş.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 23.01.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 24.01.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara