Premieră la Teatrul German Timișoara și Gospel fără bariere
miercuri, 11 martie 2015
Spectacolul Teatrului German din Timişoara „Mai uşor cu bunicuţa!” este o comedie de Lev Kazarnovskis, în regia Simonei Vintilă.

Piesa va vedea luminile rampei întâia dată duminică, 15 martie 2015, ora 19,30 în sala studio a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely“ Timişoara în cadrul programului „Rândul întâi“ pentru promovarea tinerilor creatori.

Regia spectacolului „Mai uşor cu bunicuţa!” îi aparţine Simonei Vintilă, scenografia lui Fehérvári Zsolt, muzica lui Dan Simion, iar dramaturgia Andreei Reisz. Light-design-ul este semnat de Nosz Botond, iar proiecţiile video de Petru Cojocaru.

Povestea acestui spectacol o vom afla chiar de la trei dintre creatorii săi: regizoarea Simona Vintilă şi actorii Oana Vidoni şi Alex Popa.

Cel mai mare cor de amatori din România, cu participanţi din Timişoara şi Lugoj, vă aşteaptă la două concerte în acest week-end la cea de-a IV-a ediţie Gospel Fără Bariere!

Sâmbătă 14 martie la Timişoara are loc concertul dedicat oamenilor fără adăpost, iar duminică 15 martie la Lugoj un concert realizat împreună cu un grup de copii de la Centrul pentru Educaţie Incluzivă "Alexandru Roşca" şi de seniori de la Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice "Sf. Nicolae".

Ce inseamna să cânţi pentru a aduce bucurie altora, dar şi amănunte despre Asociaţia Culturală TGP, vom afla de la Ildoko Csoke, PR-ul asociaţiei, şi de la coriştii Carmen Popa şi Cătălin Marcu .

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 11.03.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 12.03.2015 la ora 11.30.

(w640)


 • 21:58
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte