loader
Foto

Galerie foto

Premieră la Teatrul Maghiar din Timişoara

AVALANŞA de Tuncer Cücenoğlu, în traducerea lui Szőllőssy Balázs, este spectacolul la a cărui premieră vă invită Teatrul Maghiar „Csiky Gergely” din Timişoara, în 4 noiembrie 2016, de la ora 19.00.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Se poate reglementa fiecare aspect al vieţii? Şi oare la ce fel de viaţă putem spera acolo unde şi naşterea este privită cu dispreţ?

Într-un sat în care şi cel mai mic zgomot poate aduce moartea, înconjuraţi de munţii înzăpeziţi, trăind sub amenințarea constantă a unei avalanşe şi a morţii, oamenii sunt nevoiţi să ia măsuri şi să trăiască după reguli care, pe termen lung, fac viaţa imposibilă.(w500)

Nouă luni de tăcere, trei luni de serbări, zgomot şi viaţă. Într-o lume marcată de ameninţarea pericolului, într-o lume coordonată de o frică iraţională, oare o viaţă nouă are dreptul ei la adevăr?

Acestea sunt întrebările la care încercă să raspundă spectacolul.

Cu detalii despre cum s-a nascut AVALANŞA vine regizoarea acestuia Kedves Emoke. Îi va sta alături Julia Dobre, cea care ne va da amănunte despre noutăţile legate de Kultcard şi despre programul de babysitting, lansat de curând.

„Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor”este un eveniment organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Timiş care recompensează cu distincţii firmele de succes din judeţ.

Cine au fost premianţii, cu s-a desfăşurat gala şi care au fost reacţiile participanţilor vom afla de la doamna Rodica Olinic, consilier relaţii publice al CCIAT şi de la domnul Darius Georgiu, nou alesul preşedinte al Secţiunii AGRALIM a CCIAT.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 2.11.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 3.11.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

11:30 Monocrom (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara