loader
Foto

Prim-Plan Obiectiv, cu Roxana Morun | VIDEO

Marți, 14 martie, de la ora 16.00, în direct la TVR Timișoara, a fost difuzată o nouă ediție Prim-Plan Obiectiv.

 

Trei zile de muzică de înaltă clasă, la Filarmonica BANATUL Timișoara. Artiști de mare valoare ai unuia dintre cele mai apreciate ansambluri orchestrale din lume, Orchestra Radiodifuziunii din KÖLN (WDR), vor încânta publicul între 14 și 17 martie, ca parte a programului Timișoara - Capitală Europeană a Culturii 2023. Vine cu amănunte la Prim-Plan Obiectiv, Ovidiu Andriș, directorul Filarmonicii BANATUL și maestrul Cristian Măcelaru.

SLOW DOWN! / MAI ÎNCET! de Mihaela Michailov, în regia lui Horia Suru, este titlul spectacolului care închide proiectul Viitorul copiilor, parte din traseul Vocile orașului, traseu pe care Teatrul Național l-a început în urmă cu patru ani din dorința de a oferi grupurilor vulnerabile un spațiu care să le integreze în fluxul cultural și civic al comunității. Povestesc despre această montare Codruța Popov, consultant artistic, și regizorul Horia Suru.

(w882)

 

22:00 Forum economic (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara