loader
Foto

Prim-Plan Obiectiv, cu Roxana Morun | VIDEO

Marți, 14 martie, de la ora 16.00, în direct la TVR Timișoara, a fost difuzată o nouă ediție Prim-Plan Obiectiv.

 

Trei zile de muzică de înaltă clasă, la Filarmonica BANATUL Timișoara. Artiști de mare valoare ai unuia dintre cele mai apreciate ansambluri orchestrale din lume, Orchestra Radiodifuziunii din KÖLN (WDR), vor încânta publicul între 14 și 17 martie, ca parte a programului Timișoara - Capitală Europeană a Culturii 2023. Vine cu amănunte la Prim-Plan Obiectiv, Ovidiu Andriș, directorul Filarmonicii BANATUL și maestrul Cristian Măcelaru.

SLOW DOWN! / MAI ÎNCET! de Mihaela Michailov, în regia lui Horia Suru, este titlul spectacolului care închide proiectul Viitorul copiilor, parte din traseul Vocile orașului, traseu pe care Teatrul Național l-a început în urmă cu patru ani din dorința de a oferi grupurilor vulnerabile un spațiu care să le integreze în fluxul cultural și civic al comunității. Povestesc despre această montare Codruța Popov, consultant artistic, și regizorul Horia Suru.

(w882)

 

19:30 Piper pe limbă
20:30 Teatru TV
 
In Memoriam Tiberiu Ceia | VIDEO

In Memoriam Tiberiu Ceia | VIDEO

publicat: vineri, 31 martie 2023

Joi, ora 20.30, la TVR Timișoara a fost difuzată o ediție "In Memoriam Tiberiu Ceia"    

Rețeta de scrob de post | VIDEO

Rețeta de scrob de post | VIDEO

publicat: joi, 30 martie 2023

Urmărim la TVR Timișoara o nouă ediție la "Sarea în bucate". Prezintă - Dan Liuț, realizator -  Veronica Mihoc.

Forum economic: Mașina second hand vs una nouă | VIDEO

Prea sărac pentru ceva ieftin. Se aplică, în România, pe piața auto.  Depinde însă de multe argumente, oferite în emisiunea "Forum Economic", la ...