loader
Foto

Prim-Plan Obiectiv, cu Roxana Morun | VIDEO

Între 16 și 23 martie, Cinema Victoria din Timisoara găzduiește Festivalul Filmului Francez. Vine cu amănunte Sabina Prundeanu, responsabil de comunicare la Institutul Francez Timișoara.

 

Roxana Morun
Prim-plan obiectiv

Cămine în mișcare”  este o platformă de explorare a fenomenului migrației, un proiect al Asociației ”Prin Banat” , care face parte din Programul Cultural Timișoara 2023-Capitală Europeană a Culturii. Alexandra Palconi, presedinte al acestei asociații, vine cu amănunte legate de apelul pentru găsirea de proiecte și intervenții artistice, adresat artiștilor naționali și internaționali.

Pepiniera 1306 plante pentru Timișoara” este un proiect care a stârnit multe discuții și controverse în spațiul public. Alexandra Trofin, din echipa de proiect de la Ordinul Arhitecților din România, filiala Timiș, ne explică scopul acestei intervenții din centrul Timișoarei și ne expune și alte proiecte ale OAR Timiș.

20:30 Teatru TV
21:30 Descoperă vestul
 
In Memoriam Tiberiu Ceia | VIDEO

In Memoriam Tiberiu Ceia | VIDEO

publicat: vineri, 31 martie 2023

Joi, ora 20.30, la TVR Timișoara a fost difuzată o ediție "In Memoriam Tiberiu Ceia"    

Rețeta de scrob de post | VIDEO

Rețeta de scrob de post | VIDEO

publicat: joi, 30 martie 2023

Urmărim la TVR Timișoara o nouă ediție la "Sarea în bucate". Prezintă - Dan Liuț, realizator -  Veronica Mihoc.

Forum economic: Mașina second hand vs una nouă | VIDEO

Prea sărac pentru ceva ieftin. Se aplică, în România, pe piața auto.  Depinde însă de multe argumente, oferite în emisiunea "Forum Economic", la ...