loader
Foto

Problemele legate de tăierea pădurilor

Luni, 13.03.2017, la Ediţia de vest de la ora 18.30 vom discuta despre problemele legate de tăierea pădurilor.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

O tăiere legală, ilegală, controlată, necesara? Unde se taie şi unde nu e voie să se taie lemn? Problema parcurilor naturale şi ariilor protejate. Cât lemn din România merge la export? Sunt taierile de lemn abuzive in România? Cine deţine padurile din ţara noastră şi cine le exploatează?

La Ediţia de vest astăzi, la TVR Timişoara, vorbim despre păduri cu Alin Ciulă (Asociaţia Altitudine), Călin Ionescu (Asociaţia Prin Banat), Ciprian Ionescu (garda forestieră) iar prin telefon  cu Gabriel Păun (Agent Green).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 13.03.2017, de la ora 18:30, cu reluare marți 14.03.2017 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului TVR Timișoara.

7:30 În prelungiri (R)

(Reluare)

9:00 Cult@art (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara