loader
Foto

Produse româneşti în supermarketuri

Proiectul de lege prin care supermaketurile sunt obligate să achiziţioneze 51% din alimentele de la producători locali sau regionali a fost votat şi merge spre promulgare.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Proiectul de lege prin care supermaketurile sunt obligate să achiziţioneze 51% din alimentele de la producători locali sau regionali a fost votat şi merge spre promulgare.

Comercianţii se tem insa că producătorii locali nu sunt pregătiţi să acopere jumătate din cererea marilor magazine.

Românii vor să cumpere produse autohtone, producătorii sunt dornici să le vândă şi supermarketurile se implică în promovarea lor, însă această lege poate fi în dezavantajul tuturor.

Invitați în studio sunt Florin Imbrea (decan Facultatea de Agricultură, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului), Călin Costinaş (dir. gen. adj. lanţ supermarket) și Ioan Iovan (manager, Grupul de Acţiune Locală Timiş, Torontal, Bârzava).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 13.06.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 14.06.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

publicat: joi, 09 mai 2024

Joi, 9 mai, de la ora 14:00, la TVR Timișoara, urmărim o emisiune dedicată actorului Marko Adžić.

Cele mai populare hituri ale muzicii din Balcani, la

Unele dintre cele mai populare hituri ale muzicii din Balcani au răsunat în miercuri seară nu doar de pe scena "Banaton Festival" din Piața ...

 

#tvrtimisoara