loader
Foto

Radu Muj – făuritorul de bijuterii

Radu Muj a studiat psihologia şi istoria artei, este regizor tehnic la Teatrul German de Stat din Timişoara şi a ajuns, aproape fără să îşi dea seama, făuritor de bijuterii.

 

Roxana Morun
Selfie

La îndemnul prietenei lui Alexandra Şoman şi împreună cu aceasta, Radu Muj a ajuns să creeze bijuterii handmade din pură coincidenţă.

Cei doi realizează acum accesorii din cupru cu elementele naturale.(w500)

Bijuteriile Orfevru îmbină cupru, răşină, alamă, lemn, cu pietre semipreţioase şi alte materiale neconvenţionale, lucrate cu inspiraţie şi migală.

Radu spune că în timpul procesului de creaţie este nevoie atat de imaginaţie, cât şi de îndemânare şi ... de unelte potrivite!

Creaţiile lui, care au putut fi vazute doar la târgurile artizanilor din Timişoara şi Arad, sunt bijuterii statement, iar doamnele şi domnişoarele care aleg să le poarte adoră originalitatea şi unicitatea lor.

Cum se nasc bijuteriile lui Radu aflati sâmbătă, 28 aprilie 2018, de la ora 17.30, la SELFIE.

Emisiunea "Selfie" se difuzează la TVR Timișoara şi TVR 3, sâmbătă, 28.04.2018 de la ora 17.30 (cu reluare duminica 8.04.2018, de la ora 12.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.


 


 

 


11:30 Satul meu (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara