loader
Foto

Radu si Alin Iorgoni sunt doi fraţi pălărieri #Selfie | VIDEO

Radu si Alin Iorgoni sunt doi fraţi ...”jos pălăria”! Radu si Alin Iorgoni sunt doi fraţi pălărieri. Sună ciudat, nu? Uşor anacronic. Ei bine, nu e! Radu şi Alin chiar manufacturează cu succes pălării neconvenţionale.

 

Selfie

Cei doi sunt din Haţeg, unde au şi studiat până la terminarea liceului. Primul e acum student la medicină dentară în Arad, cel de-al doilea lucrează în vânzări, la o companie germană din Timişoara. Pasiunea pentru lucrul bine făcut au moştenit-o din familie, mai exact de la bunica. Povestea a pornit de la dorinţa lui Radu de a avea o pălărie de calitate, dar la acea vreme nu a găsit ceva accesibil care să fie pe placul său.

A simţit dorinţa de a face pălării într-un mod arzător încă din liceu, pe când îşi petrecea serile făcând schiţe şi sfătuindu-se cu fratele său Alin despre cât de reuşite ar putea fi în realitate. Acum fac împreună pălării din materiale de foarte bună calitate, mai exact fetru 100%, pentru oameni care vor să iasă din tipare. Şi lumea zice că fac treabă bună. Jos pălăria!

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
România la Olimpiadă: Ținute create de Olah Gyarfas, absolvent FAD Timișoara | VIDEO

Uniformele oficiale ale lotului olimpic român au create și realizate în România. Designerul vestimentar este un absolvent al Facultății de Arte ...

Phoenix: Concert aniversar în Parcul Rozelor (2010) | VIDEO

Joi, 25 iulie, de la ora 17:15, la TVR Timișoara, ne reamintim de concertul aniversar Phoenix, care s-a ținut în 2010 în Parcul Rozelor.

Cinecluburile: alternativă la filmul comercial vs. instrument de propagandă

Marți, 23 iulie, de la ora 18.30, la TVR Timișoara, vă invităm la "Istorii Ascunse", cu Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara