loader
Foto

Razie de dimineaţă în două cămine care aparţin Primăriei din Deva

Zeci de oameni s-au trezit cu noaptea în cap cu poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali la uşă.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara

Acţiunea vine ca urmare a mai multor sesizări primite de poliţiştii locali cu privire la mizeria dar şi gălăgia facută de locatarii celor două cămine.

Peste 50 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au descins cu noaptea în cap în două cămine situate pe Aleea Moţilor.

În urma raziei mai multe persoane au fost săltate de mascați și conduse la secția de Poliție pentru a fi legitimate. Mai multe persoane au fost sancţionate iar unele urmează să fie evacuate.

29 de persoane care nu aveau asupra lor documente de identitate sau erau suspecte de comiterea unor infracţiuni au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Deva, unde au fost amprentate, fotografiate şi introduse în bazele de date. 5 persoane suspecte de comiterea unor infracţiuni de furt au fost audiate, iar 8 persoane au fost sancţionate contravenţional.

Mai multe detalii aflăm de la Bogdan Nițu (purtător de cuvânt IPJ Hunedoara), Petru Mărginean (Primarul municipiului Deva), Ilie Lavu (director executiv al Poliției Locale Deva), Constantin Fedorean (administrator cămin).

Administratorul unuia dintre cămine susţine că mulţi dintre locatari nu au acte şi în plus nu au plătit de ani de zile.

În această dimineață, o echipă de lucru a firmei de salubritate a demarat în zona căminelor de pe Aleea Moților o amplă acțiune de curățenie.

Reporter și imagine: Damiean Cristian.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).


19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Sarea în bucate

 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara