Recitalul trupei timisorene Jazzy BIT la festivalul de la Gărâna
miercuri, 30 aprilie 2014
Trupa timișoreană JazzyBIT a luat naștere în toamna anului 2011 şi în primii doi ani de activitate a concertat în cadrul celor mai renumite festivaluri de gen din România.

Primul album al trio-ului instrumental format din Teodor Pop (pian, orgă Hammond, Rhodes), Mihai Moldoveanu (chitară bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe, percuție) a apărut la exact doi ani după primul lor concert, în 2 februarie 2014.

“Touch the Sky” conține 10 piese originale înregistrate de către Uțu Pascu și Octavian Horvath la studioul Audio TM din Timișoara. Materialul a fost mixat de Uțu Pascu.

Grafica albumului este realizată de Alexandra Ardelean, iar fotografiile sunt realizate de Hannelore Moldoveanu.

Trupa timișoreană JazzyBIT a luat naștere în toamna anului 2011 şi în primii doi ani de activitate a concertat în cadrul celor mai renumite festivaluri de gen din România – Gărâna Jazz Festival, Câmpina Jazz Rock Festival, Festivalul Internațional de Jazz – Sibiu, Festivalul Internațional Studențesc de Jazz – Târgu Mureș, Roland Jazz Festival – Sângeorz-Băi, Timișoara Capital Jazz Festival, Alba Jazz Festival și Green Hours International Jazz Festival – București. Pe lângă acestea trupa a mai susținut concerte în Alba Iulia, Arad, București, Cluj, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Budapesta și Szeged (Ungaria).

Concertul este difuzat în cadrul emisiunii "Cap de afiș", pe TVR3 joi 1 mai de la ora 18.00 (cu reluare vineri 2 mai la ora 3.00).

  • 21:00
    Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual
  • 21:30
    Minorităţi
  • 22:00
    Preluare TVR3