loader
Foto

Recitalul trupei timisorene Jazzy BIT la festivalul de la Gărâna

Trupa timișoreană JazzyBIT a luat naștere în toamna anului 2011 şi în primii doi ani de activitate a concertat în cadrul celor mai renumite festivaluri de gen din România.

 

Roxana Morun
Cap de afiș

Primul album al trio-ului instrumental format din Teodor Pop (pian, orgă Hammond, Rhodes), Mihai Moldoveanu (chitară bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe, percuție) a apărut la exact doi ani după primul lor concert, în 2 februarie 2014.

“Touch the Sky” conține 10 piese originale înregistrate de către Uțu Pascu și Octavian Horvath la studioul Audio TM din Timișoara. Materialul a fost mixat de Uțu Pascu.

Grafica albumului este realizată de Alexandra Ardelean, iar fotografiile sunt realizate de Hannelore Moldoveanu.

Trupa timișoreană JazzyBIT a luat naștere în toamna anului 2011 şi în primii doi ani de activitate a concertat în cadrul celor mai renumite festivaluri de gen din România – Gărâna Jazz Festival, Câmpina Jazz Rock Festival, Festivalul Internațional de Jazz – Sibiu, Festivalul Internațional Studențesc de Jazz – Târgu Mureș, Roland Jazz Festival – Sângeorz-Băi, Timișoara Capital Jazz Festival, Alba Jazz Festival și Green Hours International Jazz Festival – București. Pe lângă acestea trupa a mai susținut concerte în Alba Iulia, Arad, București, Cluj, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Budapesta și Szeged (Ungaria).

Concertul este difuzat în cadrul emisiunii "Cap de afiș", pe TVR3 joi 1 mai de la ora 18.00 (cu reluare vineri 2 mai la ora 3.00).

15:30 Minorităţi în limba sârbă

16:00 Prim plan obiectiv – direct

prima parte
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara