loader
Foto

Galerie foto

Reghecampf și Ana Maria Prodan sunt interesaţi de ACS Poli

Dar primarul Nicolae Robu exclude o despărțire de Dan Alexa.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Nicolae Robu, primarul Timișoarei,  a negat sosirea ca antrenor la ACS Poli a lui Laurenţiu Reghecampf într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii “În prelungiri” de la TVR Timișoara.

Nicolae Robu a admis ca fostul tehnician al Stelei şi soţia sa s-au arătat interesaţi de o colaborare cu gruparea banaţeană.

Edilul l-a confirmat însă în funcţie încă o dată, în direct, pe actualul antrenor Dan Alexa şi a mai precizat că doar un post cheie în organigrama clubului este neocupat: cel de manager general. De asemenea este deschisă oricând poziția pentru un eventual finanţator.

Dacă pentru desemnarea managerului general s-a fixat un termen pentru săptămâna viitoare, pentru poziția de finanțator primarul a adăugat că nu are încă o soluţie viabilă.

Managerul general ar trebui să depună un CV dar şi un plan managerial la club şi nu va primi salarii sau prime consistente decât dacă Timişoara va obţine titlul de campioană a României.

Înregistrarea întregii emisiuni este disponibilă pe TVR+ (intervenția primarului Nicolae Robu începe la minutul 10,14).

Profesorul Jackie Ionescu a declarat că, deşi orice variantă pare posibilă, este inadmisibil ca nume precum Iosif Rotariu sau Paul Codrea să nu facă parte din “proiectul ACS Poli”.

La rândul său, prezent în studioul emisiunii, fostul antrenor de la echipa suporterilor ASU Politehnica, Paul Codrea a recunoscut că ar accepta oricând o funcţie la ACS Poli.

Emisiunea "În Prelungiri" a fost transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 23.05.2015 de la ora 17.00 și este redifuzată pe ambele canale duminică 24.05.2015 de la 1.45.

(w882)

 

22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara