loader
Foto

"Regional Cafe": URTI și concert Cobzality la sfârșit de săptămână

„Regional Cafe” dă trezirea şi în aceasta vineri  cu subiecte numai bune de savurat alături de o ceaşcă de cafea.

 

Diana Bogea
Veronica Mihoc
Andrei Borosovici
Ioana Vârtosu
Regional Cafe

Săptămâna aceasta, Timişoara este gazdă pentru reuniunea Comisiei TV  URTI- Uniunea Internaţională de Radio şi Televiziune. La evenimentul de la Timişoara participă oameni de televiziune din Europa, dar şi din Algeria, Palestina, Camerun ori Senegal.

Zona de happening este „acaparată” de Camelia Micula care ne învaţă să facem decora'iuni de iarnă din flori.

Cobzality este un proiect muzical inedit, care îmbină armonios folclorul românesc autentic, datinile şi tradiţiile. Semnatarii săi, printre care se numără Robert Magheţi (component al trupei Sistem) „încearcă să aducă o bucată din sufletul şi spiritul românesc” în concertele lor. Vineri, Cobzality susține un concert extraordinar la Timişoara, alături de Horea Crişovan, Dorin Cuibariu şi Orchestra de Cameră a Filarmonicii Banatul.

Există, ca de obicei și rubricile deja consacrate: „La punct fix”, în care se vorbeşte despre comunicare cu Simona Hupov, „Picătura de sănătate” cu Ioana Vârtosu,  care aduce sfatul medicului, „E pur si muove”, unde comisarul Liviu Cristian informează telespectatorii despre regulile si neregulile din trafic. Ziua bună...cu sportul de dimineaţă se cunoaşte, astfel că Suada aduce porţia zilnică de zumba.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 vineri 22.11 de la ora 7.00.

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara