loader
Foto

Galerie foto

Rembrandt la Muzeul de Artă al Timişoarei

Cele 273 de gravuri ale maestrului olandez Rembrandt van Rijn au ajuns la Palatul Baroc.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Vernisajul expoziţiei „Rembrandt – Apogeul artei gravurii” va avea loc mâine seară, începând cu ora 18. În deschidere, artiştii Operei Naţionale Române vor oferi publicului un concert de pian şi voce, un program gândit special pentru acest eveniment.

Detalii legate de evenimentul de neratat aflăm dinspre directorul Muzeului de Artă al Timişoarei, prof. univ. dr. Victor Neumann.

Primăria Municipiului Timişoara în colaborare cu asociaţiile de revoluţionari au pregătit un program special dedicat comemorării a 25 de ani de la Revoluţia Română.

Evenimentele se vor desfăşura între 16 şi 21 decembrie. Vor avea loc slujbe de pomenire, expoziţii, concerte, simpozioane, momente de reculegere, pelerinaje.

Amănunte despre fiecare moment în parte primim de la viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, marți 9.12.2014 la ora 20.00 cu reluare miercuri 10.12.2014 la ora 11.30.

(w882)

14:30 Cap de afiș

15:30 Minorităţi în limba maghiară

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara