loader
Foto

Republica Moldova, încotro?

La Ediţia de vest vorbim astăzi despre alegerile prezidenţiale din Republica Moldova.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Igor Dodon candidatul socialist a obţinut aproape jumătate din voturile alegătorilor urmat la o distanţă de 10 procente de Maia Sandu candidata pro europeană.

Urmeză un alt tur de scrutin în 13 Noiembrie. Atunci se va vedea dacă Moldova se în dreaptă spre Europa sau spre Rusia.

Despre semnificaţiile şi implicaţiile votului de peste Prut vorbim astăzi la Ediţia de vest de la ora 18.30 pe TVR Timişoara şi TVR +.

Invitați în studio sunt Cristina Lascu (preşedinta Asociaţiei Studenţilor Basarabeni la Timişoara), Silviu Sofronie (consulul Republicii Moldova la Timişoara) și Brînduşa Armanca (jurnalist).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 31.10.2016, de la ora 18:30, cu reluare marţi 01.11.2016 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

8:00 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara