loader
Foto

Reţea de traficanţi de droguri anihilată la Timișoara

Polițiștii de la Crimă Organizată Timișoara au descins în 23 de locații unde aveau informaţii că se află traficanţi dar şi consumatori de substanţe interzise.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara

Descinderi în această dimineaţă la o reţea de traficanţi de droguri. Polițiștii de la Crimă Organizată Timișoara descins în 23 de locații unde aveau informaţii că se află traficanţi dar şi consumatori de substanţe interzise. Peste 20 de persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara.

Ofiţerii sub acoperire i-au monitorizat pe suspecţi timp de câteva luni. Au şi cumpărat de la aceştia în repetate rânduri atât canabis şi etnobotanice cât şi droguri de mare risc.

Anchetatorii spun că membrii reţelei aprovizionau piața locală şi vindeau drogurile în special studenţilor şi tinerilor din complexul studenţesc. Printre clienții grupării se aflau chiar şi elevi minori.

Mircea Andres (procuror sef DIICOT Timisoara): Au fost vizate mai multe imobile din Timişoara şi din satele din apropierea Timişoarei precum şi din complexul studenţesc unde erau câţiva tineri studenţi care aveau asemenea preocupări. Din ceea ce avem până în momentul de faţă au fost ridicate în jur de 700 de grame de canabis, au mai fost ridicate nişte pungi cu prafuri care au fost expertizate, şi sume în jur de 20 de mii de euro şi 20 de mii de lei.

La una dintre locaţiile în care s-a descins azi dimineaţă a fost nevoie de intervenţia forţelor speciale care au spart uşa pentru a intra în locuinţă.

Tânărul care stătea aici a încercat să arunce de pe geamul balconului o haina în buzunarele căreia erau ascunşi 7.000 de lei, 2.350 euro și 500 lire sterline. Luptătorii din trupele speciale l-au văzut, iar banii au fost recuperaţi. La mai multe adrese oamenii legii au găsit atât bani cât şi droguri. Peste 20 de persoane au fost duse la audieri.

Reporter: Ramona Cărpenișan. Imaginea: Mihai Pinti.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).


1:00 În prelungiri (R)

(Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara