loader
Foto

Galerie foto

"Rialiti Șoc": Facem afaceri?!

Nu cred că trece o zi fără să ne gândim la bani.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Troc, negoţ, afaceri, bussines... oricum s-au numit de-a lungul anilor activităţile prin care oamenii au căutat să îşi sporească veniturile au progresat, s-au schimbat şi au influenţat stilul de viaţă.

Oamenii au prins gustul banilor şi şi-au dorit să aibă mereu mai mult. Însă în afaceri nu este suficient să îţi doreşti profitul pentru ca el să apară.

Unii cred că pentru a te pricepe la afaceri trebuie să ai un talent înnăscut, alţii cred că pot învăţa să fie oameni de afaceri prosperi. Oricum ar fi, timpul a dovedit că afaceri fără inspiraţie si transpiraţie nu există.

Dar , la fel ca în modă, şi în afaceri există trenduri. Ce „se poartă” în materie de bussines, dacă există o reţetă a succesului şi care sunt cele mai bune idei de afaceri, aflaţi de la Andrei Boroşovici în emisiunea Rialiti Şoc.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 11.04.2016 de la ora 21.00 (cu reluare marți 12.04.2016 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 17.04.2016 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 23.04.2016 la ora 10.30). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara