loader
Foto

Galerie foto

"Rialiti Șoc": Facem afaceri?!

Nu cred că trece o zi fără să ne gândim la bani.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Troc, negoţ, afaceri, bussines... oricum s-au numit de-a lungul anilor activităţile prin care oamenii au căutat să îşi sporească veniturile au progresat, s-au schimbat şi au influenţat stilul de viaţă.

Oamenii au prins gustul banilor şi şi-au dorit să aibă mereu mai mult. Însă în afaceri nu este suficient să îţi doreşti profitul pentru ca el să apară.

Unii cred că pentru a te pricepe la afaceri trebuie să ai un talent înnăscut, alţii cred că pot învăţa să fie oameni de afaceri prosperi. Oricum ar fi, timpul a dovedit că afaceri fără inspiraţie si transpiraţie nu există.

Dar , la fel ca în modă, şi în afaceri există trenduri. Ce „se poartă” în materie de bussines, dacă există o reţetă a succesului şi care sunt cele mai bune idei de afaceri, aflaţi de la Andrei Boroşovici în emisiunea Rialiti Şoc.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 11.04.2016 de la ora 21.00 (cu reluare marți 12.04.2016 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 17.04.2016 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 23.04.2016 la ora 10.30). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara