loader
Foto

"Rialiti Șoc" la o plimbare cu taxi

Iarnă sau vară, pe frig sau pe caniculă, ziua şi noaptea sunt la volan. Taximetriştii sunt acei oameni de care avem nevoie macăr o data-n viaţă.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Probabil că vi s-a întâmplat să urcaţi măcar o dată într-un taxi sau aţi trecut prin momente în care v-aţi dorit atât de mult să găsiţi unul încât atunci când a apărut v-aţi simţit de parcă aţi fi câştigat la lotto.

Taximetriştii sunt acei oameni despre care unii spun ca sunt indisciplinaţi în trafic şi vorbesc prea mult.

Alţii găsesc în şoferul unui taximetru ceva mai mult decât un simplu conducător auto, aşa că dacă drumul e mai lung ajung să i se destăinuie, să-i spună oful sau pur şi simplu să facă schimb de păreri pe teme dintre cele mai diverse.

Aşa se face ca unii dintre şoferii de taxi ajung să adune o colecţie impresionantă de poveşti despre clienţii lor.

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara