loader
Foto

Galerie foto

"Rialiti Șoc" printre sportivi

În ediția de duminică, RIALITI ŞOC ne-a prezentat o parte din oameni care petrec sute de ore în sala de forţă. Timpul lor este însă răsplătit cu diplome şi medalii.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

UPDATE: Ediția emisiunii din 24 noiembrie este disponibilă pe TVR+.

Trăim într-un secol al vitezei în care timpul parcă nu se măsoară în secunde ci în sutimi şi rareori sau deloc mai găsim timp şi pentru noi. De cele mai multe ori ne amintim de aspectul fizic atunci cănd e probabil prea târziu.

În această ediţie la RIALITI ŞOC facem cunoştinţă cu o parte din oameni care petrec ore în sala de forţă. Timpul lor este însă răsplătit cu diplome şi medalii.

Tot în această ediţie încercăm să vă dezvăluim cât ar trebui să stăm în sala de forţă şi cât efort trebuie să depunem pentru a avea un trup de invidiat.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 23.11 la ora 19.00 (cu reluare duminică 24.11 la ora 10.00) iar pe TVR3 duminică 24.11 la ora 12.30 (cu reluare sâmbătă 30.11 la ora 23.00).

 

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara