loader
Foto

"Rialiti Șoc" printre studenții la actorie

În copilărie cu toţii ne-am dorit, probabil, să ajungem prinţi, prinţese, actori sau actriţe. Dar odată cu trecerea timpului mulţi dintre noi au  uitat să  mai creadă în visul lor.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

În această ediţie la Rialiti şoc facem cunostinţă cu oamenii care şi-au ascultat mai întâi inima şi apoi raţiunea. Sunt studenţi la teatru şi spun că nu regretă nicio clipă că şi-au urmat visul.

Meseria de actor poate părea meseria ideală: celebritate, bani, excursii, extravaganţă, respect, aplauze, dar pentru toate acestea există un sacrificiu pe care nu orice om este dispus să-l facă.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 2.11 la ora 19.00 (cu reluare duminică 3.11 la ora 10.00) iar pe TVR3 sâmbătă 2.11 la ora 21.30 (cu reluare duminică 3.11 la ora 5.30).


 

9:00 Tableta de sănătate (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara