loader
Foto

"RIALITI ŞOC" alături de Mioriţă!

Păstoritul este o profesie seculară. Probabil mulţi dintre noi nu pot concepe Carpaţii fără turme de oi, fără stâne şi ciobani.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Pe vremuri a fi baci era o meserie respectată, care se transmitea din tată în fiu. În zilele noastre tinerii au alte aspiraţii. Nu mai concep să suporte viaţa grea de la munte.

Viaţa de cioban nu e întotdeauna aşa cum îşi închipuie cei care au în minte imaginea baciului care in zile senine stă proptit în bâta şi cântă la fluier.

Cum arată de fapt viaţa la stână şi ce „provocări profesionale” au ciobanii zilelor noastre, aflaţi din emisiunea RialitiSoc de sâmbătă 19 aprilie 2014 la ora 19:00.

 

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara