loader
Foto

"Rialiti Soc" la "ia-mă, nene!"

Cu siguranţă cel puţin o dată în viaţă am apelat cu toţii la serviciile unor oameni pe care până în acel moment nu i-am cunoscut.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

De cele mai multe ori, făcând autostopul, ne urcăm în maşina unui necunoscut fără să cunoaştem dacă şoferul este sau nu sub influenţa alcoolului şi, mai grav, dacă are sau nu permisul de conducere.

Nevoie sau inconştienţă atunci cănd apelăm la acest serviciu?

O parte din răspuns îl aflăm în acestă nouă ediţie a emisiunii RIALITI ŞOC,  în care o să încercăm să descoperim cum gândesc cei care practică autostopul.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 21.12 la ora 19.00 (cu reluare duminică 22.12 la ora 10.00) iar pe TVR3 duminică 22.12 la ora 12.30 (cu reluare sâmbătă 28.12 la ora 23.00).


10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara