loader
Foto

Rodica Costea și Cătălin Roba, la "Spirit și Credință" | VIDEO

Invitații ediției din 3 aprilie la "Spirit și Credință" sunt Rodica Costea și Cătălin Roba, promoteri de evenimente culturale.

 

Claudiu Arieșan
Spirit și credință

Evenimentele pentru copii și tineret, mai ales cele de anvergură au nu doar un puternic impact emoțional, ci și o semnificativă componentă educativă, dacă sunt bine organizate.

Miercuri, 3 aprilie, în studioul TVR Timișoara sunt invitați doi asemenea performeri în domeniu. Mai întâi, doamna Rodica Costea ce animă numeroase proiecte culturale ce au devenit branduri de oraș sau regiune, cum ar fi, de ani buni, festivalul cu participare mereu prestigioasă, Timișoara Fashion Week.

Apoi, la același nivel foarte înalt, competițiile de dansuri din Timișoara, Buziaș și alte localități din zonă, prin care fundația pe care o conduce Cătălin Roba a devenit un protagonist de neocolit pentru specialiști și amatori deopotrivă.

Cum ajută aceste spectacole și întâmplări cultural-artistice de marcă la dezvoltarea armonioasă, corporală și spirituală, a tinerei generații, care sunt poveștile, riscurile și satisfacțiile unei asemenea munci sistematice vom afla din dialogul purtat cu cei doi oaspeți de referință ai emisiunii noastre..
.

 

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

3:30 Minorităţi în limba rromă (R)

(Reluare)
 
Bucova: mirosul naturii, povești încă nespuse. Și Via Transilvanica

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 15:45, la TVR Timișoara, vă invităm la o ediție de primăvară la "Drumuri aproape".

Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Luni, 6 mai, de la ora 13:00, urmărim o ediție "Timișoara de Poveste" despre Palatul Episcopal Ortodox. Realizator - Ioana Achim Surugiu

 

#tvrtimisoara