loader
Foto

Galerie foto

Roxana Lucaciu – Frumuseţe, eleganţă şi inteligenţă pe ringul de dans

Roxana Lucaciu are 20 de ani şi este studentă la Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Matematică şi Informatică, secţia engleză.

 

Roxana Morun
Selfie

A început să facă dans la îndemnul mamei, aproape fără să vrea.

A fost însă destul de repede cucerită de acest sport şi actualmente este membră a clubului Magnum Team din Timişoara. După 15 ani de dans sportiv este campioană europeană şi dublă campioană mondială la secţiunea standard, sub 21 de ani.(w500)

Cu toate că Paul Rednic, partenerul ei de dans alături de care a reuşit aceste performanţe, este din Baia Mare, cei doi fac o pereche foarte frumoasă împreună şi au avut rezultate spectaculoase, aproape inimaginabile, datorită  efortului  pe care îl depun ca să se antreneze împreună, ţinând cont că locuiesc în oraşe diferite.

În ultimii patru ani, cei doi au a câştigat 40 de medalii (bronz, argint şi aur) şi au participat la World Games în 2017 ( Olimpiada pentru Jocurile Neolimpice).

Datorită dansului Roxy -cum o alintă prietenii şi familia- a călătorit în 29 de tări, de pe mai multe continente.

Povestea ei în paşi de dans o aflaţi sâmbătă, 27 octombrie 2018, de la ora 17.30, cu reluare  în 1.11.2018 de la ora 21.00, la TVR Timişoara, la SELFIE.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara