loader
Foto

Săptămâna Altfel la Memorialul Revoluției

Muzeul Memorialul Revoluţiei din Timişoara a fost luat cu asalt de elevi în Săptămâna Altfel.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara

În această perioadă, aproximativ 200 de copii şi studenţi trec, zilnic, pe la muzeu din dorinţa de a afla mai multe despre Revoluţia din 1989. Ca atare, conducerea Memorialului a pregătit un program special pentru vizitatori.

În vizită au venit elevi din Timişoara dar şi din alte oraşe. Copiii de la şcoala nr. 1 din Jimbolia s-au trezit de dimineaţă şi au călătorit 2 ore cu trenul pentru a vedea Memorialul Revoluţiei. Nici micuţii timişoreni nu s-au lăsat mai prejos.

În această săptămână, ghizii muzeului sunt participanţii la Revoluţie. Vizitatorii au ocazia de a afla poveştile din decembrie 1989 din gura celor care le-au trăit.

Până la sfârşitul săptămânii, mai bine de 1000 de elevi şi studenţi vor vizita muzeul Memorialul Revoluţiei.

Reporter: Simona Ivașcu. Imaginea: Daniel Vlăduță.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Selfie (R)

(Reluare)
 
Reducerea risipei alimentare | VIDEO

Reducerea risipei alimentare | VIDEO

publicat: marţi, 19 martie 2024

A fost promulgată legea privind reducerea risipei alimentare. Magazinele și supermarketurile vor fi obligate să vândă la preț redus alimentele ...

Duminica - 17 marie, ora de la ora 16:00 și 22:00, pe TVR Timișoara, a fost difuzată o ediție specială "Cântec și Poveste".

Felicia Stoian v-a invitat  la o nouă ediție live "Cântecul  de acasă" vineri, 15 martie, de la ora 16:00.

 

#tvrtimisoara